Tevékenységeink – referenciáink

Services Images

Alpin munkák

Nehezen megközelíthető helyek, épületek felületeinek/üveg felületének alpin technikával való tisztítása ezután nem lehet probléma. Minden alpinistánk érvényes engedéllyel rendelkezik és csak kiváló minőségű ipari felszereléssel dolgozik.
Services Images

Márvány és műpadló felújítás

Márványcsiszolás, gránitcsiszolás, márvány és gránit padlók felújítása, eredeti, természetes fényük visszaállítása.  Bármilyen természetes kőburkolat (márvány, gránit, mészkő) felújítására, csiszolására, polírozására, karbantartására cégünk a legjobb választás.
Services Images

Parkgondozás

Kertek tervezése, engedélyeztetése, kivitelezése, majd az ezt követő teljes körű zöld, szilárd és szórt felületek fenntartása, rekonstrukciója, lakossági hulladék kezelése, hó- és síkosság mentesítése mind olyan szolgáltatás amit ne bízzon másra csak profikra.
Services Images

Takarítási munkák

Megrendelőink jellemzően 300-600 főt foglalkoztató gyárak, vagy napi több ezer fős látogatottságú intézmények.
Services Images

Építőipari munkák

Az építőipari munkákat saját állományú munkatársainkkal végezzük, szükség esetén külsős alpinisták, kőfaragók, stb. bevonásával. A hangsúlyt minden esetben az előírt minőség és határidők tartására fordítottuk. A speciális megbízások esetében nem ritkán célgépeket, céleszközöket kell gyártatnunk. Ezeknél nagyobb mértékben kell alvállalkozókat, tűzoltókat, alpinistákat felkérnünk a kivitelezési munkákra.

Olyan felkérésünk nem volt, amelyre ne találtunk volna megoldást.

Services Images

Papilion

2014-ben a kereskedelmi tevékenységünk a higiéniai feltöltő anyagok mellett kibővült a nedves törlőkendők forgalmazásával. A Papilion termékcsalád kizárólagos Magyarországi forgalmazói lettünk.
Services Images

Járólap forgalmazás

Járólap és csempe forgalmazás kis és nagykereskedelmi partnerek számára. A megszokott átlag mérettől az extrémig mindezt rendkívüli kedvező áron. A kül- és beltéren felhasználható burkolataink mind magas minőségű, kiváló anyagból készült prémium kategóriába tartoznak .