Takarítás Veszprémben és környéként

Megbízható szolgáltatások, közel 20 éve.

Takarítás VeszprémVállalkozásunk közel 20 éve nyújt takarítási szolgáltatásokat veszprében és környékén, elsősorban nagy alapterületű, és nagy létszámú: 

 • gyáraknak
 • irodaházaknak, 
 • bevásárló központoknak, 
 • egyéb intézményeknek. 

Amennyiben Önnek is szüksége van arra, hogy üzemeterülete tisztán legyen tartava, folyamatosan és stresszmentesen, ne habozzon!

Vegye fel vállalkozásunkkal a kapcsolatot és állunk rendelkezésére! 

Intézmények takaírtása

Intézmények takaírtása

Intézmények takaírtása

Napi többezer fős látogatottsággal bíró intézmények takarítását vállaljuk, szakképzett kollégákkal, és megfelelő technikai eszközökkel. 

Irodaházak takarítása

Irodaházak takarítása

Irodaházak takarítása

Nagylétszámú irodaházak takarítását vállaljuk, felkészült, megbízható kollégákkal és korszerű eszközparkkal. 

Gyárak takarítása

Gyárak takarítása

Gyárak takarítása

Nagylétszámú gyárak takarítását vállaljuk, felkészült takarító csapatunkkal, modern eszköz parkkal és közel 20 év tapasztalattal.

Egyéb intézmények takarítás

Egyéb intézmények

Egyéb intézmények

Egyéb nagy alapterületű intézmények takarítását vállaljuk, felkészült csapatunkkal és korszerű technológiával.

Alpin munkák

Alpin munkák

Alpin munkák

Nehezen megközelíthető helyek, épületek felületeinek/üveg felületének alpin technikával való tisztítása ezután nem lehet probléma. Minden alpinistánk érvényes engedéllyel rendelkezik és csak kiváló minőségű ipari felszereléssel dolgozik.

Márvány és műpadló felújítás

Márvány és műpadló felújítás

Márvány és műpadló felújítás

Márványcsiszolás, gránitcsiszolás, márvány és gránit padlók felújítása, eredeti, természetes fényük visszaállítása.  Bármilyen természetes kőburkolat (márvány, gránit, mészkő) felújítására, csiszolására, polírozására, karbantartására cégünk a legjobb választás.

Parkgondozás

Parkgondozás

Parkgondozás

Kertek tervezése, engedélyeztetése, kivitelezése, majd az ezt követő teljes körű zöld, szilárd és szórt felületek fenntartása, rekonstrukciója, lakossági hulladék kezelése, hó- és síkosság mentesítése mind olyan szolgáltatás amit ne bízzon másra csak profikra.

Takarítási munkák

Takarítási munkák

Takarítási munkák

Megrendelőink jellemzően 300-600 főt foglalkoztató gyárak, vagy napi több ezer fős látogatottságú intézmények.

Építőipari munkák

Építőipari munkák

Építőipari munkák

Az építőipari munkákat saját állományú munkatársainkkal végezzük, szükség esetén külsős alpinisták, kőfaragók, stb. bevonásával. A hangsúlyt minden esetben az előírt minőség és határidők tartására fordítottuk. A speciális megbízások esetében nem ritkán célgépeket, céleszközöket kell gyártatnunk. Ezeknél nagyobb mértékben kell alvállalkozókat, tűzoltókat, alpinistákat felkérnünk a kivitelezési munkákra. Olyan felkérésünk nem volt, amelyre ne találtunk volna megoldást.

Papilion

Papilion

Papilion

2014-ben a kereskedelmi tevékenységünk a higiéniai feltöltő anyagok mellett kibővült a nedves törlőkendők forgalmazásával. A Papilion termékcsalád kizárólagos Magyarországi forgalmazói lettünk.

Járólap forgalmazás

Járólap forgalmazás

Járólap forgalmazás

Járólap és csempe forgalmazás kis és nagykereskedelmi partnerek számára. A megszokott átlag mérettől az extrémig mindezt rendkívüli kedvező áron. A kül- és beltéren felhasználható burkolataink mind magas minőségű, kiváló anyagból készült prémium kategóriába tartoznak .

Takarítás optimalizálás

Takarítás felsőfokon

Nagyobb higiénia, gazdaságosabban!

Az Ön cégénél a takarítás, biztos a leghatékonyabban történik időben, minőségben és költségben? Megvizsgálta ezt már ezt egy külsős szakember? Tudja mennyi költséget takaríthatna meg csak azzal, ha valaki átvilágítaná higiéniai, takarítási rendszerét? A lehetőség most már Ön előtt áll! Egyedül álló szolgáltatásunk célja, hogy optimalizáljuk Önöknél a takarításra fordított időt és költséget, lehetőleg a minőség emelése mellett, mert ez mind LEHETSÉGES.

 1. Első optimalizálási lépés:
  1. Tudnunk kell, hogy mekkora területet, naponta hány órában takarítanak jelenleg.
 2. Második lépés
  1. Ezt követően felmérjük a takarítási területet, majd elkészítem az ajánlatot, amiből kiderül a feladat valós időigénye, a megtakarítható óraszám és költség mértéke.
 3. ​Harmadik lépés
  1. A terület méretétől függően egy munkatársunk 3-8 napot tölt a takarítókkal. Első lépésben elkészíti a terület felosztását, majd mindenkinek egyenként megtanítja a teljesítéshez szükséges szisztémákat, sorrendeket, mellyel optimalizáljuk a takarítás egyes lépéseit.
 4. ​Negyedik lépés:
  1. A betanítási időszaknak akkor van vége, ha mindenki önállóan, a részletes leírás alapján, megfelelő minőségben képes elvégezni a rá szabott feladatot.
 5. Ötödik lépés
  1. A gyakorlati oktatást megelőzi egy elméleti oktatás, felmérés, aminek része az is, hogy feltérképezzük a takarítók alkalmasságát, hajlandóságát az együttműködésre.
 6. Hatodik lépés
  1. A szolgáltatásunk szükség esetén segítséget nyújt, a megfelelő munkatársak felvételére, illetve a megfelelő eszközök beszerzésére is.