https://www.traditionrolex.com/34

Gála1 Kft - Takarítás felsőfokon - Takarítási szolgáltatások

Takarítás az ország egész területén.

Megbízható szolgáltatások, közel 30 éve.

Takarítás VeszprémVállalkozásunk közel 30 éve nyújt takarítási szolgáltatásokat az ország számos pontján, elsősorban nagy alapterületű, és nagy létszámú: 

 • gyáraknak
 • irodaházaknak, 
 • bevásárló központoknak, 
 • wellness intézményeknek,
 • egyéb intézményeknek. 

Amennyiben Önnek is szüksége van arra, hogy létesítménye tisztán legyen tartva, folyamatosan és stresszmentesen, ne habozzon!

Vegye fel vállalkozásunkkal a kapcsolatot és állunk rendelkezésére! 

Intézmények takaírtása

Közintézmények takarítása

Közintézmények takarítása

Napi többezer fős látogatottsággal bíró intézmények takarítását vállaljuk, szakképzett kollégákkal, és megfelelő technikai eszközökkel. 

Irodaházak takarítása

Irodaházak takarítása

Irodaházak takarítása

Nagylétszámú irodaházak takarítását vállaljuk, felkészült, megbízható kollégákkal és korszerű eszközparkkal. 

Gyárak takarítása

Ipari és élelmiszeripari üzemek takarítása

Ipari és élelmiszeripari üzemek takarítása

Nagylétszámú gyárak takarítását vállaljuk, felkészült takarító csapatunkkal, modern eszközparkkal és közel 30 év tapasztalattal.

Egyéb intézmények takarítás

Egyéb intézmények

Egyéb intézmények

Egyéb nagy alapterületű intézmények takarítását vállaljuk, felkészült csapatunkkal és korszerű technológiával.

Alpin munkák

Alpintechnikát igénylő épületek takarítása

Alpintechnikát igénylő épületek takarítása

Nehezen megközelíthető helyek, épületek felületeinek/üveg felületének alpin technikával való tisztítása ezután nem lehet probléma. Minden alpinistánk érvényes engedéllyel rendelkezik és csak kiváló minőségű ipari felszereléssel dolgozik.

Márvány és műpadló felújítás

Márvány és műpadló felújítás

Márvány és műpadló felújítás

Márványcsiszolás, gránitcsiszolás, márvány és gránit padlók felújítása, eredeti, természetes fényük visszaállítása.  Bármilyen természetes kőburkolat (márvány, gránit, mészkő) felújítására, csiszolására, polírozására, karbantartására cégünk a legjobb választás.

Takarítás optimalizálás

Takarítás felsőfokon

Nagyobb higiénia, gazdaságosabban optimalizálással!

Az Ön cégénél a takarítás, biztos a leghatékonyabban történik időben, minőségben és költségben? Megvizsgálta ezt már ezt egy külsős szakember? Tudja mennyi költséget takaríthatna meg csak azzal, ha valaki átvilágítaná higiéniai, takarítási rendszerét? A lehetőség most már Ön előtt áll! Egyedülálló szolgáltatásunk célja, hogy optimalizáljuk Önöknél a takarításra fordított időt és költséget, lehetőleg a minőség emelése mellett, amennyiben ez lehetséges.

Optimalizálás menete:

Első optimalizálási lépés:

 • Tudnunk kell, hogy mekkora területet, naponta hány órában takarítanak jelenleg.

Második lépés

 • Felmérjük a takarítási területet, majd elkészítjük a számítást, amiből kiderül a feladat valós időigénye, a megtakarítható óraszám és költség mértéke.

​Harmadik lépés

 • A terület méretétől függően egy munkatársunk néhány napot tölt a takarítókkal. Első lépésben elkészíti a terület felosztását, majd mindenkinek egyenként megmutatja a teljesítéshez szükséges szisztémákat, sorrendeket, mellyel optimalizáljuk a takarítás egyes lépéseit.

​Negyedik lépés:

 • A betanítási időszaknak akkor van vége, ha mindenki önállóan, a részletes leírás alapján, megfelelő minőségben képes elvégezni a rá szabott feladatot.

Ötödik lépés

 • A gyakorlati oktatást megelőzi egy elméleti oktatás, felmérés, aminek része az is, hogy feltérképezzük a takarítók alkalmasságát, hajlandóságát az együttműködésre.

Hatodik lépés

 • A szolgáltatásunk szükség esetén segítséget nyújt, a megfelelő munkatársak felvételére, illetve a megfelelő eszközök beszerzésére is.

https://www.traditionrolex.com/34