Burkolat Oázis

Minden ami a tökéletes burkoláshoz szükséges.

www.burkolatoazis.hu

Cégünk 2018-ban kezdett járólapok értékesítésével foglalkozni, és azóta folyamatosan bővítjük kínálatunkat, hogy a vásárlóink minden igényét kielégítsük. Büszkék vagyunk arra, hogy az évek során sikerült megteremtenünk a vásárlóink bizalmát és elismerését is.

Célunk, hogy a legjobb minőségű járólapokat kínáljuk vásárlóinknak, és hogy a vásárlási folyamatunk minél egyszerűbb és kényelmesebb legyen számukra.

Első osztályú csempéket és járólapokat kínálunk vásárlóinknak. Bemutató termünk jelenleg Veszprém szomszédságában valamint Budapesten is  megtalálható. Termékeink széles választékban, a fa hatásútól a kő hatásúig, a rusztikustól a minimál stílusig valamint a normáltól egészen az extrém nagy méretig. Legyen az a fürdőszobába, vizesblokkokba illő ízléses polírozott és él vágott járólapok, csempék de akár egy zuhanyzó teljes falát egyöntetűen befedő burkolat, ami a 120 cm×240 cm-es méretével, 2.88m2-t fed le fuga mentesen. Továbbá él vágott széleinek köszönhetően, akár közvetlen egymás mellé illeszthetőek, így kaphatunk egy teljesen egybefüggő felületet, ami megakadályozza az átázás problematikáját az egész helyiségben. Fa hatású járólapjaink, csempéink hihetetlen élethűek, természetesek. Tökéletes burkolata lehet nappaliknak, konyháknak, teraszoknak, pincéknek, de minden további nélkül beépíthető a vizes blokkokba, szaunákba, edzőtermekbe, öltözőkbe.

A barkácsolás szerelmeseinek is van ajánlatunk. Az üzletekbe, műhelyekbe, garázsokba is van megfelelő alternatívánk. Extra erős és kemény, a normálnál vastagabb és magasabb kopásállósággal rendelkezik. A csúszásmentesített padló lapok tökéletes megoldást nyújtanak a magasabb igénybevételnek kitett tereknek. Meleg nyári estéken, a sütögetés helyszínéhez vezető kerti járdák kivitelezéséhez is vannak járólapjaink, melyeket ráadásul súlyuknak és méretüknek köszönhetően még csak ragasztani, rögzíteni sem kell. Így egyszerűen homok vagy kavicságyba, de akár közvetlenül a fűre és gyepre is fektethetők!

A trendeknek megfelelően, ami jelenünkben egyértelműen a nagyobb lapok irányába mutat, raktárunk ezt a vonalat figyelembe véve rendezkedett be kínálatával, amit verhetetlen árakkal kapcsolt össze! Ha felkeltettük az érdeklődését, kérem telefonáljon bizalommal, hogy további fontos és részletesebb információval tudjunk szolgálni.

Bemutató üzleteink:

Budapest, XIII. Kerület, Visegrádi utca 7.

Veszprém-Kádárta Hidegkút utca 12.

webshopunk: www.burkolatoazis.hu

have a peek at these guyspop over to this sitecheck out your url